POLITICA SI CONDIȚIILE DE LIVRARE

Pe Emilys se poate comanda si livra uzual din si catre orice locatie din Romania.

Daca aveti sub 18 ani, instiinteaza tutorele legal despre faptul ca doriti sa comandati produse de pe emilys.ro.

Este important sa aveti in vedere urmatoarele informatii:

 • Analizati cu atentie pe site produsul dorit, inainte de a trimite orice comanda. Veti gasi toate informatiile necesare pe pagina de prezentare a produsului. Deasemenea, pe imaginea de prezentare a produsului puteti face zoom pentru a analiza materialul si detaliile acestuia. Daca se doresc informatii suplimentare inainte de comanda, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail: contact@emilys.ro

 

 • Livrarile interne

Se efectueaza prin serviciul de curierat al Postei Romane in termen de 4-7 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, cost transport 9 lei (TVA inclus) sau prin servicul de curierat rapid in termen de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, cost transport de 17 Ron (TVA inclus)

Coletul cu produsul comandat va fi adus la destinatia pe care o indicati in Formularul de comanda. In cazul in care nu sunteti gasita dvs. sau o persoana desemnata de dvs., veti fi contactata telefonic pentru re-livrare – in cazul serviciului de curierat rapid, sau avizata sa mergeti la cel mai apropiat oficiu postal indicat/de care apartineti – in cazul serviciului de posta.

Dupa achitarea contravalorii coletului (identica cu valoarea comenzii on-line, plus costul curieratului rapid, daca ati optat pentru acest tip de transport), puteti intra in posesia lui.

Orarul de livrare a coletelor la destinatie este de Luni pana Vineri intre orele 08:00 – 17:00.

POLITICA SI CONDITIILE DE RETUR

Acesta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, valabil atat pentru comenzile interne cat si pentru cele externe.

 • Daca doriti returnarea produsului comandat din varii motive, va rugam trimiteti un email la adresa contact@emilys.ro ,cu subiectul “Doresc sa returnez”, [ numele produsului ] insotit de formularul completat si descarcat de la linkul https://www.trusted.ro/model-formular-retragere/. Va rugam sa specificati adresa dvs. de e-mail , numarul de telefon si adresa unde v-a fost livrat produsul, precum si contul bancar unde doriti sa primiti banii.
 • Costurile de returnare vor fi suportate integral de catre Client. Atentie! Nu primim colete cu plata ramburs. Trimiteti coletul cu produsul si documentele fiscale din coletul original la adresa expeditorului specificata pe colet.
 • In cazul in care se doreste schimbarea produsul returnat cu unul similar (model , culoare , material), se va face in functie de disponibilitatea din acel moment a stocului, iar in cazul in care doriti sa schimbati produsul comandat cu un alt model si o alta valoare, se va face compensarea valorica. Putem trimite produsul dorit la schimb, numai dupa ce am primit ramburs produsul achizitionat initial, in termen de 14 zile lucratoare de la confirmarea returului si primirea lui.
 • Daca se doreste returnarea banilor, imediat ce produsul a ajuns la noi si se constata aceeasi stare initiala in care a fost trimis, va va fi returnata o suma de bani in contul bancar specificat in termen de maximum 14 zile calendaristice.
 • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
 • Emilys isi rezerva dreptul legal de a nu accepta returnarea vreunui produs daca acesta a fost purtat , prezinta semne de folosire, sau prezinta ambalajul deteriorat.
 • Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
 • In conformitate cu legile in vigoare privitoare la transferul de proprietate, aplicate in Romania, cu privire la transportul bunurilor la distanta , produsul este in responsabilitatea clientului, pana cand acesta ajunge la noi.
 • Atentie! In cazul unui produs realizat ¨la comanda¨, pentru alte dimensiuni decat cele standard indicate in tabelul de masuri, posibilitatea de returnare a acestuia se anuleaza.
 • Daca v-a fost trimis un produs diferit fata de cel comandat , il puteti returna fara nici un cost suplimentar. Vom suporta toate costurile de transport si va vom trimite produsul solicitat de indată ce vom primi pachetul. Aceste politici de returnare nu afectează in niciun fel drepturile dvs. stabilite prin legea aplicabila.

INFORMAȚII CULORI

Am depus toate eforturile pentru a va prezenta produsele in culorile originale. Cu toate acestea, fiecare ecran poate avea setari diferite si este posibil sa se vada culori usor schimbate fata de original. Prin urmare, nu putem garanta ca ceea ce vedeti pe ecran este culoarea exacta a produsului.

 

Contact

Timișoara, România

+40 742 576 537

contact@emilys.ro

Emilys Design Store S.R.L. – Timișoara, Timiș – J35/2871/2019 | CUI 41387550

Fabricat cu ❤ în România

Copyright 2020 © Emilys

Coșul de produse

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping